Hoe maak je Kebab
Hallo ik wil vandaag hebben over kebab je hebt in verschillende cultuurs verschillende kabab ik vind persoonlijk Iranse Turkse IRAK KURD kebab het lekkerstWat is kebab ? Is fijne gehakt rundergehakt Wat je nog toevoeg bij het gehakt zijnZout speciale kebab kruiden kan je in Turkse winkel kopen Fijn gesneden peterselieFijn gesneden uienFijn gesneden peper heet of NormaalKnoflookZwarte peperRood peperHalf lepel tomaat pure 2 eetlepel Olie
Je kan ook andere kruiden naar eigen smaak bij voegen Maar in het kebab kruiden in de winkels zitten alles al in
Je mix met je handen alles door elkaar heen paar x herhaal je het
Na dat kan je ook 1 ei bij voegen dat het beetje stevig blijft
Ik vind het toch lekkerder zonder dat ei
Dan kan je op Barbecue Oven of Bakken
Eet smakelijk
Liefs ,Hosz
Geen opmerkingen:
Een reactie posten