dinsdag 11 september 2012

Hoe maak je Kebab


Hallo  ik wil vandaag hebben over kebab  je hebt in verschillende cultuurs verschillende kabab ik vind persoonlijk Iranse   Turkse  IRAK KURD  kebab het lekkerstWat is kebab ? Is fijne gehakt rundergehakt Wat je nog toevoeg bij het gehakt zijnZout speciale kebab kruiden  kan je in Turkse winkel kopen   Fijn gesneden peterselieFijn gesneden uienFijn gesneden peper heet of NormaalKnoflookZwarte peperRood peperHalf lepel tomaat pure 2 eetlepel Olie
Je kan ook andere kruiden naar eigen smaak bij voegen Maar in het kebab kruiden in de winkels zitten alles al in

Je mix met je handen alles door elkaar heen paar x herhaal je het 
Na dat kan je ook 1 ei bij voegen dat het beetje stevig blijft 
Ik vind het toch lekkerder zonder dat ei 
Dan kan je op Barbecue Oven of Bakken 
Eet smakelijk 

Liefs ,Hosz






Geen opmerkingen:

Een reactie posten